Ut av komfortsonen!

Heyhey!

Nå er det bare en uke siden jeg tok første credittest i biologi, for andre gang! fikk 25/26 så rimelig fornøyd med den! Det betyr at det bare er en uke til presentasjon i Pet animal, to uker til neste anatomiprøve, nemlig muskelprøve! og bare 3 uker til neste creditprøve i biologi, OG creditprøve i biophysics + en mulig eksamen i agricultural production. Uken etter det har jeg creditprøve i tsjekkisk, eksamen i tsjekkisk, eksamen i pet animal husbandry, eksamen i kjemi, enda en creditprøve i anatomi, da om hud...  og sikkert en del til jeg har glemt.. hehehe skal si jeg gleder meg til å komme hjem og bare slappe heeeeelt av (kanskje lese bittelitt biologi til eksamen etter jul da). Min største bekymring nå er muskelprøven.. Da er det bein, joints and ligaments og muscles.. Og vi må vite hva alle musklene heter, hvor de begynner, hvor de slutter, hvor mange hoder og mager de har (what?) og hva de gjør... og jeg skjønner ingenting... heeh.. Everyday like this, ikke bry dere om vinen i bakgrunnen. Vin er viktig. Trust me. 

 
Det verste med noen av disse prøvene er jo det at de er muntlig, foran hele klassen. Så om du failer av noe kjempelett og skikkelig dust så får jo hele klassen stå og se på det.. Ikke at jeg faktisk tror de bryr seg, hele klassen er relativt samlet og støttende mot hverandre, pluss at alle er mer enn nok opptatt av sin egen drit her, men jeg syns det er ti ganger verre å stryke foran alle enn å bare stryke foran læreren.. men men, her er det bare å venne seg til det! Beinprøven gikk jo relativt fint så jeg krysser fingra for at jeg klarer muskelprøven også! 
Jeg har ihvertfall prøvd å planlegge alle dagene mine fremover, med litt anatomi (litt er sånn.. 5 timer) hver dag og noe biologi. Forhåpentligvis får jeg skvist inn noen andre fag om det trengs.. nå er det egentlig så mange prøver som kommer at jeg har null kontroll faktisk... jeg friker ikke ut da.. ehhee. 
THE CREDITS ARE COMING.... and i know nothing *John Snow*   hahaha #nerd.  


 
Takk for meg!
 
X


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vetstudentabroad

vetstudentabroad

22, Lørenskog

Jente på 22 år, studerer veterinær medisin i Brno i Tsjekkia. Begynte mitt første år nå i 2017 og tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan det er her :)

Kategorier

Arkiv

hits