hits

Når stresset har stress

Aloha!

Overskriften sier egentlig det meste. Nå har vi nådd den perioden hvor stresset til stresset mitt har stress. Nivået under (når bare stresset ditt har stress) har jeg vært på siden jeg begynte her. Jeg begynner å merke det ganske godt nå, det surkler i magen bare jeg tenker på det og jeg kan kjenne hjernen min svette litt. Jeg gruer meg vel faktisk mest til muskelprøven som er på mandag, det føles ut som om alt ligger på hvilken del av kroppen han spør meg om nå, om jeg står eller ikke. Men jeg skal lese videre, og jeg må nesten bare klare det.. det fins ikke mer tid til å lese på det for å ta prøven på nytt, jeg har alt for mye annet jeg må lese til..


Dette var jo veldig forventet, jeg syns nesten det er litt gøy (det blir mindre gøy om jeg ikke står alt, selvfølgelig). Hver dag kommer jeg hjem med en HEL***** hodepine, knasker ibux som candy og smører inn nakken min alt jeg kan med voltarol og deep heat og alt som lindrer. Yay nakkeproblemer og spenningshodepine! Det morsomme er jo at hodepinen er (selvfølgelig) mye værre nå, og det er så mange måter og kjenne stresset på. Hodepinen, som kommer av mongo sittestillinger fordi jeg sitter bare inne og leser, sitter i alle mulige mongo stillinger (viktig å skifte litt når man sitter så lenge) så nakken min får jo virkelig kjenne på det når jeg ligger i senga og ser på videoer av muskler med nakken i nesten 90 graders vinkel..  Stakkars nakke. Jeg spenner kjeven min mer om natten også (yes, my mommy says i'm special). Jeg har alltid bitt sammen tenna og spenner dermed kjeven hver natt. Nå kniper jeg litt ekstra hardt også. MEEEEN! det er sånn.. 22-23 dager igjen, det som ikke er bestått til da får bare vente til eksamensperioden. I mellomtiden skal jeg reise hjem og slappe av 100%  (njaa, 95% kanskje), kose masse med voffsen min og gjøre akkurat det jeg har lyst til å gjøre. 


På mandag hadde vi minitest i anatomi. Short story, hver gang vi begynner en practical så roper læreren oss opp, også stiller han ett pørsmål om whatever it is vi har om den dagen, også får du en karakter. Jeg tror jeg har en A fra andre eller tredje uka på skolen, en B fra beinprøven og veldig mange F's.. Heheh, men denne gangen vet dere! Skaffet meg en A til. To usle A'er er bedre enn 100% F! Skulle gjerne vist dere hva vi gjør i anatomi altså, vi hadde dissekering på mandag og det var så spennende, og faktisk litt gøy til tross for at jeg alltid syns det er veldig trist med døde dyr. Men så kan vi jo tenke på spørsmålene om hvor etisk det er å legge ut bilde av det her da. Det er jo faktisk ikke greit, vi har egentlig ikke lov til å filme eller ta noen bilder av dette (det sier seg jo egentlig selv), mest fordi slike ting har blitt misbrukt tidligere og gitt skolen store problemer. Ikke alt fremstilles slik som det faktisk er. Men det stopper jo ikke alle fra å gjøre det. Jeg må si jeg faktisk ble ganske irritert når jeg gikk inn på instagram og så at flere fra klassen min har lagt ut video av selve dissekeringen mens de smiler og ler, og noen har valgt å holde opp preparater mens de smiler mot kamera. Igjen så kan dette gi skolen store problemer, og ærlig talt da, jeg er kanskje litt stuck-up, men er det noe å smile av? Vi har disse preparatene for at vi studentene faktisk skal få muligheten til å lære oss, se på, ta på og gjenkjenne muskler, nerver og whatnot. Å holde opp ett dødt dyr og smile mot kamera... no. Kanskje blir det værre om skolen igjen får problemer for dette, det er jo ikke utenkelig det.


This is kinda how i feel ^

Jeg måtte skrive om det, det gjør meg veldig irritert. Jeg opprettet jo bloggen for å ventilere litt, pluss at de som vil kan følge meg her hvis de er interesserte i å vite hvordan ting går. Jeg har jo blitt så utrolig dårlig på å svare på meldinger.. 

Nå skal jeg fortsette litt med Greys Anatomy (hadde en liten mental breakdown idag, så kun 2 timer med lesing før jeg ga meg selv litt fri). Jeg tenkte også at jeg muligens skulle tenke ut en måte å overtale landlord til å la meg ha hund her, så jeg må være litt utspekulert, HAHA! Hvis dere har noen tips eller ideer så er det bare å kjøre på. Jeg merker veldig at jeg trenger å ha hun her, og om jeg ikke klarer å få overtalt de til å la meg ha hun i leiligheten må jeg nesteeeeen begynne å tenke på et annet sted å bo. Mye terapi i hunder vet dere. Ikke alle har like sterk psyke heller. Men vi får nå sjå!  Skal ihvertfall bli godt å komme hjem til mongo hund og en enda mer mongo bror som forhåpentligvis lager mat til meg :)))) <- double chins. 

Sorry for langt innlegg *ferdig ventilert*

Oppdaterer igjen, whenever i get the time.

 

X

 

#vetmed #vetstudent #dog #exam #test #student #veterinær #eksamen #Utland #Reise

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vetstudentabroad

vetstudentabroad

22, Lørenskog

Jente på 22 år, studerer veterinær medisin i Brno i Tsjekkia. Begynte mitt første år nå i 2017 og tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan det er her :)

Kategorier

Arkiv