hits

Christmas feeling

Ahoi!

Det blir litt mellomrom mellom innleggene her, jeg har så innmari mange prøver, leser fra jeg står opp til jeg legger meg, plutselig viser klokken leggetid. Nå sitter jeg og leser latin, til prøve i medical terminology i morgen tidlig.. etter det har jeg practical i anatomi (always makes me nervous), en liten prøvetest i tsjekkisk før den faktiske prøven. Og på slutten av dagen, 16:30, når alle er dritslitne og bare vil hjem... så har vi credit i biostatistikk. Så jada! men det går nå fint, jeg bestod jo anatomien på mandag, som jeg skrev, onsdag hadde vi histologi, den bestod jeg ikke, men den trengte jeg ikke å bestå så jeg hadde ikke lest til den heller. På fredag bestod jeg både biofysikk og kjemi, så det er 4-5 ting unnagjort, bare 9 igjen! Det føles ikke helt ut som at jeg klarer den prøven i latin i morgen, så vi får se om jeg må ta den en gang til ;p

Helgen har vært... helt ok. På fredag hadde vi julekveld i regi av DNVS-Brno. Det var kjempekoselig, fikk norsk julegrøt og gløgg og pepperkaker, også kom vi på 2. plass i pepperkakehus konkurransen!  Det var kjempekoselig, og så utrolig deilig med litt avslapning og julestemning. Etter det dro vi ut og spilte biljard, tok noen pils og røkte vannpipe. Alltid gøy, of course!

Resten av helgen har gått til de satans genetikkoppgavene.. satt hele lørdagen fra 11 til 02 på natta.. og sov aaaalt for lenge idag, men jeg var vel ikke ferdig med alt i biologi før rundt 20-21 kanskje.. så blir litt sånn stresslesing til medical term. i morgen, og når jeg da kommer hjem i morgen så blir det litt sånn stresslesing til examen i agricultural production kl 7 på morgenen på tirsdag.. og tirsdagen går til stresslesing til biologiprøven på onsdag.. altså hjelp, haha! trenger mer enn en dag på biologi kan man si!   Men stryker jeg den nå, så tar jeg den neste uke, så det er ikke sånn kjempekrise. Da er det nesten viktigere å bestå alt annet, sånn at jeg slipper å måtte ta det etter jul. Nå skal jeg drasse min nevrotiske kropp til senga for å prøve å sove litt.. jeg har ikke vært våken i tolv timer engang så det kan bli en utfordring. 

Skal prøve å oppdatere i løpet av uken, men mulig det ikke blir noe før onsdagen altså.

 

 

Nå gleder jeg meg til å komme hjem!!!

takk for meg

 

X

 

#christmas #december #jul #julegrøt #pepperkakehus #biljard #prøver #veterinær #veterinærstudent #student #utland #studentiutlandet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

vetstudentabroad

vetstudentabroad

22, Lørenskog

Jente på 22 år, studerer veterinær medisin i Brno i Tsjekkia. Begynte mitt første år nå i 2017 og tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan det er her :)

Kategorier

Arkiv